Lassan okafogyottá válik petíciónk, ezért a "Mozgalom" is konkrétabbá teszi felhívását!

 

 Virtuális petíciónk helyett most már azok csatlakozását várjuk, akik szeretnének egy olyan városban élni, melynek nevét bárhol az országban kimondjuk, akkor büszkék lehetünk arra, hogy itt élünk, vagy éltünk, dolgoztunk.

Bízunk abban, hogy az önkormányzati választások eredményétől függetlenül sikerül a képviselőtestületnek úgy dolgoznia, hogy ne hozzanak szégyent az őket megválasztók fejére is. Ideje a városban összefogni, s azt gondolom, hogy azok, akik csatlakoznak a "mozgalmunkhoz" azok véleményüket hangosan is ke merik mondani, s nem kell attól félniük, hogy esetleg egzisztenciájuk kerülhet veszélybe.

Az Egy Normális Nagykanizsáért Mozgalom tagjai nem kívánnak álnevek mögül, hangosan kiabálva ellenséges hangulat szításában részt venni, s elítélik azokat, akik csak sunyin, gyáván, a kijelentéseik következményét nem vállalva mernek csak megnyilvánulni.

Az Egy Normális Nagykanizsáért Mozgalom facebookos csoportjának tagjai kijelentik, hogy szeretnének egy normális városban élni! Ezen cél érdekében hajlandóak tenni és segíteni, amennyiben a segítségüket kérik azok a város vezetését magukra vállalják!


2010. szeptember 22

 

Csatlakozni lehet a facebookos csoporthoz itt: http://www.facebook.com/group.php?gid=133681513339326#!/group.php?gid=133681513339326&v=wall

A bejegyzés trackback címe:

https://enkm.blog.hu/api/trackback/id/tr122316658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása